Samstag, 4. Januar 2014

Nem lett jobb 2013-ban a nemzeti közérzet - felszámolási hullám, devizahitelesek megoldatlansága

2007 óta késlekednek a Budapesten regnáló kormányok a devizahitelezés problémájánakmegoldásával, a tétova és halogató lépések sorozata történt meg a probléma  fokozatos megoldása helyett.

2011 óta a fejlődni és feljeszteni akaró magyar aktív korosztályt a devizahitelesek gondjának elodázása miatti végrehajtások után a váratlanul és rossz jogszabályokkal direkt felgyorsuló mikrovállalkozások csődje és felszámolása sanyargatja.

  Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus a magyar társadalom óriási kárait (gazdasági holokauszt) jelzi előre 2007-2014 időszakból eredően, egyúttal folyamatosan gyakorlatias jogszabályi változásokat előterjesztve a kormányzat, a miniszterelnökség számára.

 A mérsékelt demokrata politikus fenntartott álláspontja, hogy humánus reformokkal a mindenkori kormányok egy 5-7 éves időszak alatt teljesen lecsökkenthetnék a társadalmi károk további tömegesedését.Sem a devizahitelesek ügye, sem a mikrovállalkozások piacra visszavezetése nem megoldhatatlan, de pontos döntés előkészítéseket igénylő feladat állítja a politikus.

 Mérsékelt demokrata politikai közösség szemszögéből a gazdasági lépések területén azonnali kivállalkozások bürokratikus felszámolásainak leállítását várnák, a megfelelő humánus jogszabályok parlamenti döntései és elfogadása mellett.

Magyarországon a családok két oldalról örlõdnek fel anyagilag - ez politikai hibák sorozata miatt lehetséges!