Sonntag, 22. Juni 2014

Politikai tanulságokat le kell tudni vonni! - Mérsékelt demokrata nézőpont Nagy Imre sorsáról és Magyarországról

Nagy Imre és más meggyilkolt, bebörtönzött áldozatok mind a mindenkori hatalom torzulásának veszélyeire hívják fel a figyelmet - Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata

 

"Mikor jön el a politikai idő, hogy a hatalom nem akarja átlépni a demokratikus jogállam korlátait, a demokratikus értékek vívmányait Magyarországon?
 
 
 
A mérsékelt demokrata politika hazai vezetője Országbíró Zoltán
 
Hol fordul el a megválasztott hatalmi képviselő megválasztóitól immáron hosszú évtizedek óta, keveset tanulva Nagy Imre mártír sorsából?
 
 
 
 
Kérdések, amelyekre a tisztes megemlékezés, az ünneplés önmagában nem ad megfelelő választ."- Állítja a mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán.
 
 



1956 véres napjaiban a magyar politikai hatalom irányítói elvesztették kontrolljukat saját maguk felett - erre a kialakult történelmi lehetőségük nem volt magyarázat. 



Ma még csak a jog és gazdaság eszközei pusztítják a magyar családokat, az egyéni sorsokat, de a pusztítás végét még belátni sem lehet!
 
(Cégek felszámolása, törlése, devizahiteles károk, végrehajtási eljárás esélyt nem adó gyakorlata tízezrek életét nyomorítja meg.) 




A mérsékelt demokraták gondolkodásában a jelen idő komoly áldozat tömeget teremtett és teremt 2004 óta! (MTHI/ Magyar Közéleti Szemle)