Donnerstag, 7. Juni 2018

Jó törvényekkel a vállalkozások és civilek nyugodtan dolgozhatnának Magyarországon!


Mi van veled Magyarország?


Magyarország régiói közül több igen szegény gazdasági helyzetről, egészségügyi helyzetről számolhat be.

Vidéki városokban (Miskolc, Szolnok, Békéscsaba stb.) a gazdaság hirdetett sikerei alig, vagy egyáltalán nem tükröződnek a fogyasztásban, a szolgáltatások, termékek vásárlásaiban.


Bürokrácia nélkül, támogatással többre megyünk Mi magyarok!


Mérsékelt demokrata politika egyik fontos elve: ” Hagyni kell a magyar vállalkozásokat dolgozni, lehetőleg mesterségesen előírt bürokratikus kiadások, időrablások, kötelezettségek nélkül.


 2018 a mikrovállalkozások és kis pénzzel rendelkező helyi civilek számára a – mérsékelt demokrata politikai értékeléssel – felesleges és időrabló, egyben károkozó bürokratikus előírások éve.      
Rossz törvények a magyar cégeket hozzák hátrányos helyzetbe folyamatosan.

Miért a magyar kisvállalkozó a vesztes a rossz jogalkotás miatt?

Civilek vonatkozásában a törvényi előírások a magyar érzelmű kis civilszervezeteket sújtják idő és pénzkiadásokkal?!Belső fogyasztás és piac erőteljes bővülése nélkül hová a kötelező feltőkésítés?


Mérsékelt demokrata politika a mikrovállalkozások, KKV szerepét a magyar versenyképesség javulásában igen fontosnak tartja.


Vidéken is legyen Európa!


Magyarországon a helyi termelők, helyi szolgáltatók teremthetnek színes piaci világot, adhatnak munkát a helyi lakosoknak.

Mára az üzletek bezárása, szolgáltatók eltűnése, iparosok hiánya lesz lassan jellemző…………………

A bürokratikus terhek kiadásai és a pici cégek feltőkésítése majd túladóztatása elkerülhető – arányosabb magyar költségvetés kialakításával.Nincs valós gazdasági szükséglet a magyar helyi civilek, illetve magyar kisvállalkozások bürokratikus terheire!
Őket sújtó törvények hatása erős és fokozza a magyar migrációt és gazdasági exodust Európa tagállamaiba.


Miért kell külföldre menni a magyar dolgozni, alkotni akaró embereknek?


Mérsékelt demokrata politikai ajánlás az Országgyűlés felé, hogy gyors döntéssel igazítsa a valósághoz a magyar vállalkozásokat, magyar civileket bürokratikus terhekkel megterhelő szabályokat!

Javaslat  (mérsékelt demokrata politikai irány) szerint azok 5 év türelmi időre elhalasztása, vagy teljes eltörlése az indokolt!


Hol a magyarság iránti elkötelezettség a parlamenti döntéseknél, a politikai bátorság, ha a magyar emberekről, magyar cégekről van szó a jogalkotásnál?

Magyar exodus,

 annyit jelent, hogy magyar emberek felmondanak a magyar államnak, mert több kárt okozott nekik, mint amennyit támogatta Őket!