Sonntag, 20. März 2016

Mérsékelt demokrata politika most népszavazás helyett, az alsó középosztályt és középosztályt megerősítő okos intézkedéseket tart fontosnak!

A balkáni útvonal pillanatnyi lezárása olyan időnyerés, melyet egy erősebb európai integráció tud jól felhasználni.

Ellenkező esetben elvezethet akár fegyveres konfliktusokhoz is, különösen, ha erre rásegítenek saját érdekből Törökországból, vagy éppen Görögországban nem jó döntések születnek meg.

Mérsékelt demokrata politikai szemlélettel, minden kvóta elleni népszavazásra fordított forrást a hazai határőrség visszaállítása, rendőrség megerősítése, integrációs intézmények és tolmácsképzés, egészségügyi szakképzés fokozására kell fordítani egyik oldalról.


Népszavazás a kvóta ellen, ma eltereli a figyelmet a valódi magyarországi problémákról – de nem meghatározó migrációs európai probléma szempontjából.

Magyarországon 2006 óta, majd 2010 után folyamatosan rombolódott le az alsó középosztály, illetve a középosztály egésze.


Mérsékelt demokraták a magyarokat olyan gazdasági helyzetben szeretnék hozni, amely alatt ki tud alakulni, ha ez a népvándorlás és konfliktusai (pl. fegyveres konfliktusok országok határain) szükséges, egy kontrollált menekült társadalmi csoport, amely gondok nélkül csak így integrálódhat.(takarítók, szemetesek, szalagtermelések stb.)

Ma Magyarországon a magyarok jellemzően nincsenek megfelelő életminőségi és gazdasági helyzetben a migráció kihívásaihoz képest.

Erős ütközés a migráció következményeként éppen emiatt alakulhat ki, beleértve a szélsőséges politikai indulatokat is.

Németországban az erős középosztály mellett van ma több milliós migrációs tömeg a városokban. Jelenleg erős konfliktusok nélkül.
Hasonló a helyzet Londonban a hazai lakosok, hazai állampolgárok javára.    Magyarországon még nincs fogalma a lakosságnak ezen hatások erejéről.

Magyarországon a valós politikai alternatíva  jelenti, egy nyugodt és szabad széles középosztály megteremtődését mérsékelt demokrata politikával.
A magyar dolgozók, vállalkozások terheinek jelentős enyhítését, okos ösztönzését!