Sonntag, 11. November 2012

Lesz-e stratégiai partner a magyar KKV, a magyar állampolgár? - Országbíró Zoltán mérsékelt politikus nyílt levele Orbán Viktor Miniszterelnökhöz

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

 Számos tekintetben elismeréssel nyilatkozva a nagyipar területén végzett beruházástelepítési erőfeszítések láttán, nyílt levélben fordulunk Önhöz Magyarország jövőjének közös formálása érdekében.


Sajnálattal tapasztaltuk meg, hogy a 2010-es választói bizalom olyan döntésekre is sarkalta az Ön által vezetett kormányt, amely döntések társadalmi károkat okoztak és a választói bizalom megrendítésére alkalmasak.

 Őszinte aggodalommal érzékeljük, hogy a jelen idők kihívásaira Magyarország nem a megfelelő válaszokat adja, a magyar történelem értékeiből egyoldalúan szemelgetve ezen értékek nem megfelelő arányban és hangsúllyal vannak jelen a kormányzati retorikában.


Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Magyarországon káros, társadalompusztító folyamatok zajlanak, amelyek vélt, vagy valós gazdasági erőfeszítéseknek az árnyékában a magyar közösségeket , a magyar családokat emésztik.

Előkészítetlen jogszabályok garmada gátolja a magyar alkotást, a magyar vállalkozások teljesítményének létrejöttét.(Részlet Erdélyi Polgár Infóból)